Dolça Ollé -Triatleta-

Un dels "projectes" més antics que tinc a les meves mans. A dia d'avui més de 11 anys a les meves mans, i més que una esportista la considera la meva "filla gran".

Comença en el món de la natació molt petitona, arribant sempre tard a les sessions que jo mateix li vaig dirigir. Cap als 14 anys es decideix fer una pas més, i comença al món del triatló com si fos un joc, Actualment, es pot considerar quasi professionalitzada en aquest món, sense massa ajuts i guanyant-se la vida a dures penes. Però la seva l·lusió la empeny dia a dia.
Persona molt sacrificada, voluntariosa, treballadora, un pèl impacient però en el fons sap que tota feina assoleix un resultat.

El seu objectiu en la present temporada, lluitar per estar molt amunt en els Campionat d'Espanya de Half i Llarga distància, Amb moltes ganes de fer el pas a l'Ironman, cosa que de moment la freno.

A la temporada 2014 és que sense quasi preparar-ho i amb tota la il·lusió del món va aconseguir el millor resultat de la seva carrera, Sots-campiona d'espanya 2014 de Triatlo de LLarga distància.

Però en la temporada 2016, demostra el seu gran de superació i fa un pas més enllà...Campiona d'Espanya absoluta de Llarga distància d'una forma contundent.

Una gran esportista amb bones qualitats, però ha assolit els seus resultats a base del gran treball que hi ha al darrera, que poca gent te en compte.
Quan la veieu no li digueu quina crack que ets...tans sols dieu-li, felicitats pel teu treball...t'ho mereixes!
Quan parlo dels meus, el més normal és fer referència als seus resultats, els seus èxits assolits,,,Crec que tot bon entrenador no s'ha de basar amb els resultats finals, sinò amb les qualitats física, piscològiques i sobretot humanes de cadascú. Per això no faré gaire referència als seus resultats esportius, però si...a la seva forma de treballar,..als seus objectius....entre molts altres aspectes.

L'ordre que els presento tans sols és per nivell de dedicació, ja que per mi tots són tan importants que els dedico el temps que cadascún em demanen.
Genís Soriano- Ciclisme Carretera-

Corredor que arriba a les meves mans molt jovenet, si no recordo malament amb 11 anyets, Això voldrà dir que ja en fa quasi 10 a les meves mans.

A part de ser familiar meu, i rebre la genetica malaltissa del món de l'esport que vaig rebre jo mateix, és un dels referents més importants del ciclisme a la nostra província,

Corredor polivalent, treballador, ràpid i ambiciós. Aquesta temporada ens hem lliurat d'un problema que el tenia practicament a mig gas, Torna a ser aquell corredor amb grans possibilitats i ja està demostrant la seva gran qualitat i visió en cursa.

Estic convençut que segueix el camí d'un gran corredor de casa nostra, el meu objectiu és primer madurar i quan sigui el moment, fer el pas per ser algú dins el món del ciclisme.

La temporada 2016 ha estat excel·lent aconseguint el 7è lloc en la Copa Espanya de Ciclisme èlit Sots 23, i els dos sots-campìonats de Catalunya tan en ruta com en crono.

Llibert Sendrós- Ciclisme Carretera-

Corredor que arriba a les meves mans quan tenia 17 anys, ja en farà quasi cinc. Esportista treballador, "currante" com cap, inquiet, metòdic i un pèl cabra-boja en cursa.

Gran persona, noble i sempre disposat a fer més del que calgui. Amb qualitats fisiques importants, però el seu esperit treballador estic més que convençut que el portarà a ser un gran corredor, que ja comença a dibuixar a hores d'ara.

Malalt del control en l'entrenament, la bicicleta és la seva passió.

Aquest esportista faci el que faci demostra seriositat i ganes de superació, i crec que és el fonament per assolir qualevol objectiu, per això pot arribar molt amunt.

El 2015 aconsegueix el seu repte en fer un salt i aconseguir el doblet en el Campionat de Catalunya de Crono i Ruta.
El 2016 fa el pas al professionalisme amb l'equip ucranià del Kolss
Xavier García -Atleta-

Si en el món de l'esport hi ha un currante, aquest és l'exemple més idoni. Arquetipus d'esportista que ningú li ha regalat rès.
Va caure en les meves mans quan encara erem companys d'entrenament. El conec de molt jove, des de que era aleví....i això ja fa quasi 25 anys. Als 24 anys ( si no recordo malament) es va voler decantar cap a la meva filosofia de treball, i això ja fa dies.

Treballador, eficaç, planificador, curiós, i tot que ja no és un nen....amb moltíssimes ganes de seguir millorant.

Tota preparació està consensuada mutuament, accepta reptes amb facilitat i mai te un "no puc" per finalitzar un entrenament.

Tenaç a la pista i l'asfalt i actualment amb una gran marca aconseguida a Valencia 2014 de marató amb 2h 26'52''
Xavi Tondo-Ciclista-

L'essència d'en Xavi sempre estarà al nostre costat, i per això en la meva web sempre tindrà el seu espai.
Vaig acompanyar-lo del 1993 fins el 1998 en els seus primers anys i no em considero el descubridor d'aquesta gran figura com a esportista i com a persona. Solament un amic que el va ajudar a intentar fer les coses el màxim de bé possible.

El 1993 apareix un jove que em deia que volia ser ciclista però era un cul inquiet...volia fer de tot i no volia creure massa.
Poc a poc se'n va adonar que per aconseguir alguna cosa calia treballar i sacrificar-se....i aquesta va ser la meva feina....transmetre-li els valors de treball, de sacrifici i d'esforç...i que tot i les adversitats un dia arribarien els resultats.

La darrera conversa que vaig tenir amb Xavi, la recordaré per sempre:

"El Xavier Tondo Volpini 22 febrer de 2011 a les 20:03 Notifica
Quim...Sou la gent com tu que hem vàreu fer ciclista!!!I desde el primer dia hem vau ensenyar q l'esport es sacrifici, treball, esforç, humiltat,...
I no fer trampes!!!
Per cert, has de venir algun cop amb mi a Sierra Nevada!!!
Això es una passada!!!
Aquest estiu vull portar als nanos aquí una setmaneta...
Ja ho planejarem!!!"