Miquel A. Gallego Royes-Triatló

Abans que rès, no cal dir que el cognom és identificatiu de la seva procedència, evidentment un dels meus nebots.
Què cal dir d'en Miquel, tans sols dir que el seu límit no el coneix ni ell mateix. Un esportista que va estar un temps becat a la Residència Joaquim Blume per la Federació de Triatló, quan era molt jovenet. Un esportista amb condicions insòlites i encara per descubrir.
Llàstima que quan va tenir la seva oportunitat, els errors de joventut el van descol·locar. Tot i així en el món de l'esport que ens movem sempre ets a temps de reincorporar-te, i els seus objectius els té a l'abast, i com més complicats....millor.

Cal esperar molt d'un jove esportista, un pèl anàrquic, alguns cops amb excessiva pressa,...però en el fons un triatleta amb qualitats encara per descobrir, i qualitats que sorprendran de ben segur a més d'un, si segueix fent les coses tal i com toca.
Aleix Toda- Trail

Un diamant en brut, és la frase que més el defineix. 2014, segona temporada que recau en les meves mans. Totalment inexpert en el món de la resistència, però molt aviat descobrim que és un atleta superdotat per running de muntanya.

El seu primer resultat important arriba molt aviat...i això fa que siguem més ambiciosos...Però la manca de base i de treball previ...i possiblement les "ganetes" es lesiona de forma important...i actualment ja es trova quasi totalment recuperat, i aviat el veurem fent treure fum a més d'un.

A nivell de qualitats, com ja he comentat, impressiona la seva facilitat en cursa com també el "poc respecte" enfront els cracks...no te por de rès...ells tenen dues cames...jo també.

De ben segur aviat el veurem volant pels cims, i demostrant que la natura li ha donat uns privilegis que pocs tenen.
Javi Sànchez-Cursa a peu-duatló i potser aviat tri...

El "Yayu" com bé diu ell...i quin "Yayu". Un portent de la natura, dotat de les facultats més impressionants. Llàstima que ja arriba a les meves mans amb una certa edat, tot i així crec que si disposés de més temps i una feina menys esgotadora seria un referent en el món de les curses.

Gran persona, motivat, creient, agraït, perseverant, lluitador, noble....d'aquells que saps que farà esport fins la darrera força...i si pots ser al 100% doncs millor.

Esportista per aprendre molt d'ell, i pendre molt exemple, no per les seves facultats...sinò per la il·lusió de nen que transmet dia a dia.
Bibiana Vico - Trail i altres

Si la Il·lusió per arribar un objectiu algun dia es transformés en persona, aquesta seria la "Bibi".

Comença fa un parell de temporades a les meves mans amb l'objectiu d'introduir-se dins el món del running de muntanya. Problemes transformat en molèsties físiques ens fa replantejar els objectius, i anem amb pas de formigueta, però amb pas ferm.

Aviat, com no, les ganes li poden i ja comença a fer-se notar en curses de muntanya. Tot i així el més important d'aquesta esportista no són les seves qualitats solament, sinò l'esperit que l'empeny mirant el futur amb ganes de fer les coses bé.

Apassionada de correr per la muntanya, es perdria hores i hores amba la seva "Nazka" rodant per dins del bosc, la podriem qualificar com nascuda per la natura.

Gran persona i actualment construint una base que de ben segur la portarà a satisfer els seus objectius.
Xavier Bartolomé-Running-Triatló-

Un exemple de ganes, passió i esperit de lluita. Descobreix l'esport de competició fa poc temps,,i la passió que sent la transmet als que ja comencem a anar passats de voltes.
Persona noble i de confiança, lluitador i il·lusionat com ningú. Esportista encara per descobrir. Fa poc temps que ha finalitzat el seu primer half, i de ben segur molt aviat en farà un altre...i un altre..Ara ja no hi ha rès que el pari.

Esta descobrint la natació, i el running treballat amb qualitat. A nivell de ciclisme va sobrat...i estic segur que encara no sap on té el seu límit.

El veurem fer-se vellet practicant esport...en el fons una de les seves passions conjuntament amb les seves "floretes".
Marc Tosas- Triatló Llarga distància

Fa poc temps que el tinc a les meves mans, i la veritat que ha demostrat estar dotat de grans facultats per a la llarga distància.
Amb Projecció brutal i encara no ha posat límit al seu rendiment. Tans sols un error en la planificació la temporada passada va fer que no assolís el seu millor rendiment. Solucionat aquest problema en la actual, ja mira cap a la distància Ironman, i de ben segur el seu potencial ciclista el farà anar molt amunt,
Te pendent la assignatura del running que poc a poc va millorant, però amb constància i dedicació aconseguirà millorar amb poc temps.
Victor De Santos- Triatló Llarga distància i running..i " to lo que se eche"

Ànima mater del AE Blancafort. Esportista Polivalent amb una gran experiència en la competició. actualment està en procés d'aprenentatge en l'entrenament, ja que com tots ens introduïm i fem tant bé com podem, cometent els errors habituals.
Persona noble, generós, de confiança, i amic dels seus amics. Sempre disposat al que faci falta i sens falta donar un cop de mà a qui realment s'ho mereixi.
En l'aspecte físic és un meló per obrir, ha demostrat grans qualitats entrenant ben poquet, quan s'ho plantegi es capaç de fer i tenir les marques que realment desitja.
Estic més que convençut que el camí que ha encetat amb nosaltres el portarà a gaudir encara més de l'esport que ens acompanya i a assolir fites que ni tans sols imagina.
Toni Calderon - Trail Running

Presentar al Toni es presentar a un dels grans de les curses de muntanya de la nostra provincia. Atleta polivalent, ex-ciclista, apassionat del trail que ja fa uns anys vaig tenir a les meves mans i torna.
Després de patir uns problemes físics ja torna a estar a casi al 100% i de ben segur assolirem fites que ara per ara són per sommiar.
Implacable a la muntanya, constant, eficaç i treballador, aviat el veurem al seu gran nivell.

Confiança i temps.
Raul Gómez - Triatló

Poc temps que porto Raul a les mans, i la veritat ja detecto una passió desmesurada pel món del Triatló. Poc a poc anirem aconseguint recuperar nivells que havia assolit anteriorment i de ben segur projectes nous s'encetaran.
Les seves qualitats, tot i que el conec encara poc, observo que és molt tècnic i disciplinat i excessivament apassionat en l'entrenament, de ben segur en sentirem a parlar, i potser si algún dia decideix fer un paset més a la mitja distància, podria ser un dels grans del nostre pais.
Sergi Hidalgo-Run-

En Sergi l'anomeno "cavall indomable"....gran competidor i motivadissim en el món de l'entrenament. Ple de qualitats, moltes encara per explotar, i sens dubte un esportista de cap a peus. Molt sentit de la responsabilitat que alguns cops li passa factures que de ben segur aviat deixarem de pagar.
Xavier Sanchez- Triatló-Ironman

Un altre esportista que arriba ja madur en el món de la llarga distància. Persona metòdica, noble i de gran poder de sacrifici. Les seves grans qualitats dins el mon de l'Ironman els acaba de descubrir el passat Ironman de Mallorca, on va destacar en el tram ciclista. Poc a poc, estic més que convençut que es situarà en un dels millors especialistes en la seva categoria dins del món de la LLarga distància.
Daniel Castillo-Trail

No he estat mai de crear campions de fum...com tampoc m'ha agradat mai que atletes joves es saltin etapes quan no toca. En Dani la primera impressió podia haver estat aquesta....quan el coneixes.. com canvia tot!. Esportista Jove, il·lusionat i ple de qualitats que encara no ha explotat. El més destacat de Dani però, és la seva creença i confiança cega amb la metodologia que se li aplica. Crec que d'aquest jovenet construirem un esportista de futur dins del món del Trail. Però amb paciència, sacrifici i treball.
Ismael López

Primer any de treball conjunt. Corredor lluitador i fidel als seus principis. Estic convençut que la temporada que encetarem el 2017 donarem el tomb de qualitat per passar a ser un dels corredors més destacatas del pilot a casa nostra.