Qui sóc? Doncs no soc ningú...

Tans sols sóc una persona que fa molts anys em vaig introduir en el món de l'esport,com tothom...desconeixent i fent les coses tant malament com sabia.

Començo a practicar tots els esports possibles i vaig començar amb 14 anys dins del món del ciclisme ja d'una forma "sèria"...amb molta il·lusió i amb moltes ganes de fer les coses bé, Això era el 1981-82. Evidentment aquella època els esportistes estaven preparats per gent amb molt il·lusió però poca qualificació, però amb molta experiència, però la planificació sempre coixejava i la meva inexperiència era a l'ordre del dia.

Aconsegueixo participar en curses fins a categoria amateur de segona (actual èlit-sots23) fins aproximadament l'any 1987. Els resultats no eren rès de l'altre món, ciclista mediocre.

1988-Descubreixo el Triatló en la prova que es fa a Barcelona, puntuable pel circuit Europeu de Triatló, on particpa el Marcel, un oncle meu.

1989-Participo en la primera prova del primer circuit català de Triatló a Sitges. Encara recordo que des del costat de la platja miràvem on havíem d'arribar nedant..."...on han futut les boies aquests??. Entre boies no hi havia més de 300 mts...crec que en total no hi havia més de 1000 mts. En el tram ciclista aconsegueixo entrar dels 10 primers, però a la cursa a peu, pàjara històrica i crec arribar el 70 de la general. Dels errors aprens.

1990-Començo els meus estudis a l'INEFC de Lleida, fet que em fa aprendre i evolucionar en el món de l'entrenament i la tècnica esportiva.

1991-Participo en el primer circuit català de duatló, i ja començo a fer cosetes boniques. Ho combino amb curses atlètiques i les marques van millorant

1993-El meu resultat més important a nivell Nacional assoleixo el 9è lloc als campionats Espanya a Salamanca. Començo a confiar amb mi mateix.

1994-El meu any, Aconsegueixo el circuit català de duatló, el rànquing i el Campionat de Catalunya absolut a Jesus (Tortosa). Els campionats Espanya, fallo i solament 12è de la general, per mi un fracàs. Es crea l'Escola de ciclisme de la SCCB Valls, on comença una important generació de ciclistes entre ells Xavi Tondo, i comença la meva feina amb tota aquella tropa de joves corredors.

1995-Creia que seria el millor any, en pleitut de forma, per no fer les coses bé a l'hivern pateixo una important lesió muscular que em deix fora de la competició.Finalitzo els estudis a l'INEFC- Em fan responsable del Centre de Tecnificació de Ciclisme al Velòdrom de Tarragona.

1996-Començo la temporada amb ganes i comencen els resultats, però la malaltia dels pares em deix fora de l'ambit esportiu, primer ells.

1997-Tot i la mort de la mare, participo en el Campionat del Món de Duatló a Guernika en GGEE i aconsegueixo el 8è lloc.Tot, gràcies al Jordi Comenero, la Teresa Benet i el Jaume Terés, bons amics que van inistir en que participés i em van inscriure quasi sense saber-ho.

1998-Dic prou, la mort del pare em deix KO.

1999-2000 Vaig fent aparicions esporàdiques en proves esportives i encara vaig fent-

2001-Aconsegueixo la meva millor marca en mitja marató 1h 12' a Sitges, i 32:21 en 10.000mts. A finals d'any comença el declivi dels meus genolls.

2002-Diagnòstic de condropatia rotuliana i afluixo els entrenaments. Però comencen a apareixer joves triatletes a casa nostra, Dolça Ollé, Miquel A. Gallego, Marcel·lí Grimau, Isarn Vives, Fidel Meléndez, Oscar Rúbio, Sergi Tous,...entre altres, comencem a treballar amb ells. Els més joves em sorprenen..i aconsegueixen el Campionat d'Espanya de duatló per equips junior, i el sots-campionat d'espanya de triatló representant al CN Reus Ploms....genial!

2003-Participo solament en el Campionat de Catalunya de duatló i assoleixo el 3r lloc veterans i en el de Triatló Half a Cornudella, aconseguint un bon resultat 19è quan havia assolit el top ten i una altra pàjara monumental em deix fora.
....
2013-i fins ara...participant on puc, on vull, on gaudeixo, on em deix la puneyetera artrosi....però gaudint encara més dels meus...els que confien amb mi...i amb els que dia a dia treballo amb tota la il·lusió del món.